Back to Top
A teljes termékkínálatunkat és a részletes termékinformációkat megtalálja webáruházunkban.
salus gyerekcipo icon

Gyermek lábbeli

Szupinált szandálok és cipők.

salus gyerekcipo icon

Segédeszközök

Mozgást segítő eszközök.

 salus otthoni apolas icon

Otthonápolási eszközök

Felfekvés, kötszerek, készülékek.

salus izuleti rogzito icon

Izületi rögzítők

Sport bandázsok, ortézisek.

salus kompresszio icon

Kompressziós terápia

Gyógyharisnyák, rugalmas pólyák.

salus gyogytorna icon

Gyógytorna

Terápiás gyógytorna foglalkozások.

salus gyartas icon

Gyártás

Korzett, ortopéd cipő, talpbetét.

salus maganrendeles icon

Magánrendelés

Gerincgyógyászati és ortopédia rendelések.

Személyes vásárlással kapcsolatos információk

szemelyes vásárlás
Személyes vásárlás alkalmával is minden boltunk szakmai és vényes kiszolgálással áll vevőink rendelkezésére.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy szaküzleteink árukínálata, árukészlete, nyitvatartása, és fizetési módjai eltérőek, ezért kérjük, ha megteheti előzetesen tájékozódjon telefonon a pontos információért.
Az Elérhetőségeink menüpontban ezekkel kapcsolatban részletes információk találhatóak.

A legnagyobb árukínálat Budaörsön a SALUS Gyógypont kis- és nagykereskedelmi áruházunkban található. 1200 nm-es áruházunk lehetővé teszi, hogy a tágas eladótérben kényelmesen megtekintse, kipróbálja, felpróbálja azokat a termékeket, amelyek Önnek vagy családtagjainak a segítségére lehetnek. (Felhívjuk szíves figyelmüket hogy, létezik olyan termék, ami nem próbálható.) Természetesen az összes szaküzletünkben - melyek főleg egészségügyi intézményekben találhatóak - is készséggel állnak rendelkezésre kollégáink.

Vénybeváltással kapcsolatos információk:

Az orvos által felírt gyógyászati segédeszköz kiváltásánál az eszköz kiadásakor az érvényes OEP közleményt kell figyelembe vennie a forgalmazónak. Fontos tudni, hogy aki társadalombiztosítási támogatást vesz igénybe, köteles az eszköz használata során a tőle elvárható gondossággal eljárni, az eszközt rendeltetésszerűen használni, valamint az eszköz megóvására törekedni. A vény a kiállítástól számított 90 napig váltható be támogatással.

Panaszkezelés, jótállás:

Sajnos előfordulhat, hogy az általunk forgalmazott termék, meghibásodik, elromlik stb. Ebben az esetben, kérjük, hogy a terméket az általunk kiállított bizonylattal (nyugta vagy számla) abba az üzletünkbe juttassák vissza, ahol a vásárlás történt. Reklamációról jegyzőkönyv készül az üzletben, és kollégáink a megfelelő gyártóhoz elküldik a terméket bevizsgálásra.
Amennyiben az árucikkhez jótállási jegyet kapott, úgy gyorsabb az ügymenet, ha Ön, a jótállási jegyen feltüntetett márkaszervízbe juttatja vissza a terméket. A terméket bevizsgálják és/vagy megjavítják/ kicserélik, ha egyik sem megoldható, akkor a vevő, vagy levásárolhatja az árát, vagy kap egy hasonló kategóriájú és értékű másik terméket. A panasz kivizsgálására 15 nap áll rendelkezésre.
Bővebben az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület honlapjáról tájékozódhat: www.ofe.hu